Вижте отвътре къщата на Илон Мъск за $50 000, благодарение на тази рядка снимка, публикувана от неговия биограф

...
Уолтър Айзъксън сподели кратък поглед в къщата на Илон Мъск
Коментари Харесай

Уолтър Айзъксън сподели кратък поглед в къщата на Илон Мъск за $50 000.

Снимката показва кухнята на Мъск и част от всекидневната си.

Милиардерът каза през 2020 г., че не планира да „не притежава дом“ и по-късно каза, че наема къща от SpaceX.

Уолтър Айзъксън даде на хората да надникнат в Домът на Илон Мъск за 50 000 долара в неделя.

„През 2020 г. Мъск реши да продаде петте си големи къщи и да има за основна резиденция тази спартанска къща с две спални в Бока Чика, Тексас, където щяхме да се срещаме и той щеше да седи на тази дървена маса и да провежда телефонни разговори", написа Айзъксън, който беше в сянка на Мъск през по-голямата част от три години, в X, платформата, известна преди като Twitter.

Биографът каза, че ще обясни защо Мъск реши да продаде другите си къщи в книгата си за милиардера, която ще излезе на 12 септември. Милиардерът е казвал в миналото, че иска да продаде вещите си, за да помогне за финансирането на плановете си един ден да построи колония на Марс.

Снимката изглежда показват кухнята на Мъск и част от всекидневната му в къщата му близо до стартовата площадка на SpaceX в Бока Чика, Тексас.

На снимката от Айзъксън изглежда, че Мъск също има меч катана на масичката си за кафе като някакъв предмет или скулптура с форма на ракета и нещо, което изглежда като шепа игри. Яке на Tesla "Plaid Mode", което Мъск е сниман да носи преди, виси на стол.

Милиардерът, който е ентусиаст на научната фантастика, също има плакат за списание за научна фантастика, наречено „Невероятни истории“, изложени на видно място над кухненската му маса.

Ето по-добър поглед към плаката на стената му, чийто отпечатък в момента е в списъка на Posterazzi.com за $32,83. Обложката изобразява научно-фантастичната история на Хенри Гейд, „Космически лайнери“, с произведения на изкуството, показващи космически кораби за масов транспорт – напомнящи за големите планове на Илон Мъск за ракетата Starship на SpaceX, която той каза, че иска в крайна сметка да използва за превоз на хора от и до Марс.

Историята продължава

Това не е първият път, когато успяваме да надникнем в личния живот на Мъск. Миналата година изпълнителният директор на Tesla сподели снимка на нещо, което изглеждаше като нощното му шкафче на X — снимката включваше няколко кутии безкофеинова диетична кола и нещо, което изглеждаше като две реплики на пистолети.

 

През 2020 г. Мъск обяви, че „продава почти всички физически притежания. Няма да притежава къща. Седмици по-късно пет от домовете му бяха обявени за продажба в Zillow. Мъск продаде последната си къща за 30 милиона долара през 2021 г., след като каза, че е започнал да наема къща в Тексас от SpaceX, която струва 50 000 долара.

Вътрешна информация по-рано съобщи, че сглобяема къща Boxabl, наречена „Casita“ беше доставен на SpaceX. По това време Мъск отрече да живее в модулната къща, като каза, че живее в друга малка къща в Тексас. Но през юли 2022 г. той каза в подкаст, че притежава Boxabl и го използва като къща за гости.

Настоящите квартири на Мъск изглеждат по-малко показни от някои от предишните му къщи, където милиардерът е бил известен като домакин на пищни партита, включително събитие на тема Гетсби. През 2020 г. Кание Уест, един от дългогодишните познати на Мъск, сподели снимка от вътрешността на една от къщите на Мъск. Снимката показва двамата мъже в нещо, което изглеждаше като голяма стая пред стъклена стена, която обграждаше копие на робот в реален размер.

Смята се също, че милиардерът е в процес на изграждане друга къща за себе си в Тексас, според доклади на The Wall Street Journal. Миналия месец изданието съобщи, че проект на Tesla, довел до вътрешен преглед в компанията, може да бъде стъклена къща за Мъск. По-рано тази година Journal съобщи, че Мъск изгражда фирмен град, наречен „Snailbrook“ в Тексас, и има планове да създаде частен комплекс за себе си в помещенията.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

p>
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР