Уокър, сезон 2 стартира по FOX от 4 август и

...
Уокър, сезон 2 стартира по FOX от 4 август и
Коментари Харесай

Уокър се завръща с втори сезон

Уокър, сезон 2 започва по FOX от 4 август и ще се излъчва от понеделник до петък от 21:00 ч. „ Уокър “ е съвременен прочит на дълго предавания сериал „ Уокър: Тексаският рейнджър “, в който Джаред Падалеки ( “Supernatural”) играе ролята на Кордел Уокър, вдовец и татко на две деца със личен честен кодекс.

Той се завръща в Остин след две години работа под прикритие, с цел да разбере, че вкъщи го чакат още по-тежки тествания. Той ще се опита да възвърне връзките си със своя изобретателен и замислен наследник и своенравната си и от време на време непокорна щерка, както и да се оправи с споровете с останалите членове на фамилията – неговия брат с увреждания, който е помагал на фамилията в отсъствието на Уокър, проницателната му майка и татко му – обичаен фермер.

Бившият сътрудник на Уокър в този момент е капитан на рейнджърите. Уокър открива, че с новия му сътрудник (една от първите дами в историята на тексаските рейнджъри), изиграна от Линдзи Морган („ The 100”), са доста сходни и бързо намират общ език. Същевременно съмненията му за събитията към гибелта на брачната половинка му нарастват. В функциите: Джаред Падалеки като Кордел Уокър, Линдзи Морган като Мики и други

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР