Унизителната случка в пловдивския мол, където момче със специални потребности

...
Унизителната случка в пловдивския мол, където момче със специални потребности
Коментари Харесай

Прокурор от Пловдив: Момчето от унизителния клип многократно е отказвало да се снима

Унизителната преживелица в пловдивския мол, където момче със специфични потребности бе водено на каишка като куче, е станала пред очите на десетки хора. Никой обаче не е реагирал, твърди следствието.

През последните 48 часа бяха осъществени огромен брой действия по следствието, само че към момента сме в начален стадий на събиране на доказателства. Когато съберем задоволително доказателства, ще стане ясно дали ще бъдат привлечени като обвинени още лица към наказателна отговорност.

Това разяснява пред Нова тв районният прокурор Петър Петров.

Към момента са арестувани Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца. 

От събраните доказателства не се открива все още насила или опасност по отношение на жертвата. Тримата са се свързали с техен прочут, който да открие лице, което е лесно податливо на убеждения, на външни въздействия и което елементарно би било уверено да се снима в клип и да взе участие в сходна сцена. Лицето, което е помолено от тримата обвинени, е прочут с потърпевшото момче, като двамата са работили дружно преди време.

Той се е насочил към него посредством известия в обществените мрежи и телефонни позвънявания, като неведнъж е получил отвод

от потърпевшото лице да взе участие в клипа и да пристигна изобщо до мола. Но той е траял да упорства и в последна сметка момчето се е съгласило, описа прокурорът. 

По закон е планувано наказване до 5 година отнемане от независимост за сходно закононарушение. 

Днес на тримата ще бъде гледана мярката в съда и ще настояваме за най-тежката - задържане под стража. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР