Няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при

...
Няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма морален проблем в катастрофата край Аксаково, при която загина човек

Няма честен проблем в злополуката с кола на НСО, при която почина един човек. В автомобила се возеше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. „ НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият случай, за жалост евентуално няма да е последният. Катастрофите не подпират партийни цветове, такива неща се случват ”.

Това съобщи в „ На фокус с Лора Крумова ” съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев.

Той изясни какво ще се случи на изключителното съвещание на Народното събрание във вторник, което предизвикаха от ПП-ДБ. „ Ще вземем решение, което да задължи държавното управление да усили пенсиите с тъкмо толкоз, колкото написа в Бюджета – с 11% ”, уточни някогашният финансов министър.

" „ Колата ” я карахме ние, а не ГЕРБ. Може да се е движела погрешно, само че го правеше към Европа ”, акцентира Асен Василев. По думите му взаимно ръководство с партията на Бойко Борисов е било ежедневна борба. „ Не сме изпрали Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че проектите им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател ”, признава съпредседателят на ПП-ДБ.

По време на предизборната акция хората ни питат доста същински въпроси - накъде ще върви България и по какъв начин ще продължим пътя ѝ към Европа, заключи някогашният финансов министър.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР