Унизена след пътуване в градския транспорт бургазлийка сподели възмущението си

...
Унизена след пътуване в градския транспорт бургазлийка сподели възмущението си
Коментари Харесай

Унижение! Контрольор към пътници: Дебели сте като прасета, какво се гъчкате!

Унизена след пътешестване в градския превоз бургазлийка показа възмущението си от отношението на чиновник на " Бургасбус ". Думите му, че пасажерите са дебели като свине и се гъчкат в автобуса, потресли дамата. За край арогантният служащ на общинския транспортьор се подиграл на говорния недостатък на пътничката.   

Burgas24.bg ви дава описа на възмутената бургазлийка с минимална редакторска интервенция. То е оповестено в обществената мрежа, а нейният създател твърди, че изпратено до " Бургасбус " и кмета на Бургас Димитър Николов:

" Ситуацията се разигра преди 20 мин. в рейс номер 15, регистрационен номер А4178, с час на тръгване от ЖП гарата в 13:20.

Качих се от зала Младост. Автобусът беше много цялостен, чекирах се пред самата кондукторка. Тя пожела да ми ревизира картата. Извадих я с думите-,,Пред Вас се чекирах’’. Повиши ми се звук, пред всички. Помолих, в случай че обича да спрем диалога. След малко един господин стартира да изяснява, изтъквам:,,Като не ни харесва, да си хванем такси, за какви се мислим, дебели сме били като свине и сме се гъчкали по рейсовете ". Аз персонално съм 50 кг и не разбирам какво отношение в тази ситуация имат килограмите на пасажерите, само че не Ви пиша в тази връзка. Прецених, че ще подмина и това осъществяване, само че господинът прекали. Разпознах в него един от чиновниците на " Бургабус ", които се качват от спирките и ревизират пасажерите дали почтително са изпълнили гражданските си отговорности. Обясних му, че най-малкото, което мога да чакам, е общително отношение. Аз не съм в нарушаване и нито за миг не съм нарушила положителния звук. Господинът отхвърли да се показа, нямаше бадж, на който да е изписано името му. През цялото време се държа извънредно надменно, пренебрежително и вулгарно. Аз не мога да споделям вярно буквата Р и си разреши да ми се присмива пред всички и поради това. За това ли са тези чиновници? За да ругаят хората, да наскърбяват, да се държат надменно и безочливо?! Ако бях нарушила положителния тон-приемам, само че аз не съм.

Искам да попитам такива чиновници ли би трябвало да работят в,,най-добрия " град за живеене на публични места?!

Автобусът беше цялостен с чужденци. Това ли ще им покажем? Че чиновниците могат да се държат меко казано безподобно? Това ли е лицето на нашия град?! Питам?!

Меко казано съм възмутена.

Аз също работя с хора и доста държа на положителния звук. Не посмях да направя клип на служителя, тъй като нямаше да се поколебае да ме удари. В рейсовете има камери и можете да изисквате записа, предоставила съм задоволително информация.

Очаквам Вашия отговор и развиване по обстановката ", написа Цветелина Балканска.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР