UNIQA, една от водещите застрахователни компании в региона на Югоизточна

...
UNIQA, една от водещите застрахователни компании в региона на Югоизточна
Коментари Харесай

UNIQA е новият ексклузивен спонсор на филмовия фестивал в Сараево

UNIQA, една от водещите застрахователни компании в района на Югоизточна Европа, е новият извънреден спонсор и формален осигурител на филмовия фестивал в Сараево.

Най-голямото районно кино събитие, което, сходно на UNIQA, слага специфичен фокус върху страните от Югоизточна Европа, ще означи своето 29-то издание тази година от 11 до 18 август 2023 година

Благодарение на това партньорство, фестивалът още веднъж ще събере кино звезди, актьори и запалянковци от целия свят, като всички гости могат да се насладят на разнообразната кино и културна стратегия и през тази година.

По време на формалната гала по сключване на контракта за спонсорство, Йован Марянович, шеф на филмовия фестивал в Сараево и Адел Бахтанович, президент на UNIQA SEE, се сплотиха към тезата, че солидните основи на партньорство и другарство сред UNIQA и филмовия фестивал в Сараево почиват на общи полезности и ангажимент към района.

„ За нас е огромна чест да се присъединим към изключителния екип на филмовия фестивал в Сараево и да бъдем част от едно от най-големите събития в района.

Фестивалът съставлява съвършена композиция от просвета, общественост, обществено схващане и отговорност – същите полезности, на които се основава бизнесът на УНИКА в целия район на Югоизточна Европа.

Уверен съм, че с партньорството, което сключихме за интервал от три години, ще подчертаем още повече нашата бизнес задача и бизнес цел, в сходство със слогана на нашия бранд. Искаме да поставим основите на дълготрайно партньорство, за да предадем посланието си на всички гости на фестивала, че в действителност “живеем по-добре дружно “, означи Бахтанович.

Марянович уточни значимостта на даването на спомагателна стойност за посетителите на фестивала, което ще бъде осъществено посредством това партньорство.

„ Радваме се, че от тази година застрахователна компания UNIQA се завръща измежду гордите спонсори на филмовия фестивал в Сараево.

UNIQA е значим районен сътрудник за нас като знак както на надеждност, по този начин и на отговорност към света. Ние сме уверени, че като работим дружно, ще предложим същинска добавена стойност на нашите посетители и публиката на филмовия фестивал в Сараево “ – показа Марянович
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР