Уникално. Въобще няма да е преувеличение да употребим това определение

...
Уникално. Въобще няма да е преувеличение да употребим това определение
Коментари Харесай

TGA 2023: Ново видео към Senua’s Saga: Hellblade 2

Уникално. Въобще няма да е пресилване да употребим това определение за показаното на отминалите The Game Awards 2023 следващо видео към Senua’s Saga: Hellblade 2, продължение на превъзходната Hellblade от 2017.

Ninja Theory и Microsoft участваха на TGA 2023, където показаха ново видео към играта, съчетаващо синематика и геймплей фрагменти. Видеото е от Xbox подпора и сходно на първия филмов откъс, излязъл към Senua’s Saga: Hellblade 2 е прегледен образец за това, което бива посочвано постоянно като „ ново хардуерно потомство “. Средата, придвижванията на героя, мимиките на лицето, светлината – всичко тук е изведено до едно напълно друго равнище. По всичко проличава, че придобиването на Ninja Theory от страна на Microsoft е било за положително.

Senua’s Saga: Hellblade 2 е продължение на отличената с голям брой награди Hellblade: Senua’s Sacrifice от 2017, разказваща ни за млада жена, поела по пътя на кърваво възмездие, откакто е станала очевидец на избиването на членовете на нейното поселище. Играта излиза от обичайните рамки на екшън заглавие със загадки, представяща ни роман за вътрешните терзания на човешко създание, чието схващане е белязано надълбоко от претърпяна психическа контузия. Това се явяваше и един от акцентите в първата игра, като от Ninja Theory се съветват със експерти по тематиката и университетски служащи, с цел да изградят един достоверен облик на Сенюа.

Hellblade: Senua’s Sacrifice излиза през 2024 за Xbox Series X|S, както и за лични компютри посредством Steam. Отделно от това, играта ще бъде налична за платформата на Xbox Game Pass още в дни на премиерата ѝ.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР