Уникално ДНК изследване доказва, че съпругата на Адолф Хитлер –

...
Уникално ДНК изследване доказва, че съпругата на Адолф Хитлер –
Коментари Харесай

Съпругата на Хитлер е била еврейка

Уникално ДНК проучване потвърждава, че брачната половинка на Адолф Хитлер – Ева Браун, е била еврейка. За да се удостовери еврейският ѝ генезис, ще бъде направено и ДНК проучване на нейните живи наследници.

За да потвърдят своите догатки, учените са изследвали косми на Ева Браун от четка за коса, открита във вилата в Бергхоф, където тя и Адолф Хитлер са прекарвали огромна част от времето си през Втората международна война.

Резултатите посочили, че законната брачна половинка на Хитлер принадлежи към евреите ашкенази, които приели католицизма при започване на XIX век. Популацията им сформира 80% от еврейската общественост на предишния век.

Това е вълнуващо изобретение. Никога не съм мечтал да получа толкоз необикновен резултат - разяснява Марк Еванс, който е водещ на предаването ДНК от известни мъртъвци.

За да бъде потвърдено с решителност, че Ева Браун е била еврейка, ще бъде изработен и ДНК тест на нейните живи наследници.

 Ева Браун

Фактът, че брачната половинка на Хитлер е била еврейка заинтригува и английски режисьори, които желаят да снимат филм за човека-виновник за най-големия геноцид на еврейската общественост.

По разпореждане на Хитлер в концентрационните лагери са избите милиони евреи. Той е водил и открита антиеврейска политика, а след години се оказва, че е избрал за брачна половинка жена точно от тази нация.

Ева Браун е била дългогодишна държанка на Адолф Хитлер. Двамата подписват брак на 29 април 1945 година тъкмо преди да се самоубият в бункера на фюрера в Берлин.

Ева Браун идеално се вписвала в модела на съвършената арийска жена – била бяла, висока и руса. Връзката им обаче е защитавана в загадка, защото за пропагандата Хитлер е трябвало да остане свободен мъж – привързан само с идеологията и нацията.

Ева е представяна като секретарка на фюрера и част от неговото най-близко обграждане. Двамата се срещат през зимата на 1931 година, когато тя е единствено на 20 година, а Хитлер – на 43 години.

Най-известната държанка на Адолф Хитлер е била толкоз влюбена, че щом останела без новина от него в продължение на няколко дни, правела опит за самоубийство.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР