Уникални магазини, които дават нова възможност на необвързаните в Китай

...
Уникални магазини, които дават нова възможност на необвързаните в Китай
Коментари Харесай

Магазини за „срещи на сляпо“ са хит сред необвързаните в Китай


Уникални магазини, които дават нова опция на необвързаните в Китай да намерят своята сродна душа, се радват на възходяща известност измежду младежите в град Чънду, провинция Съчуан, предава уеб сайтът CRI.

Те оферират на необвързаните да открият своя предстоящ сътрудник като си купят пластмасова бутилка, в която има персонална информация различен човек, който също търси обич. Цената, с цел да остави човек своите данни в бутилката е 30 юана (8 лева), като в същото време може да получи достъп до такава с информация за чужд човек. Ако търсещите се тормозят от това, което ще открият, те могат да платят и по-високи цени – до 1299 юана (352 лева), с цел да се снабдят с „ по-високо качество “ и усилят възможностите си за намиране на верния сътрудник.

Новата концепция обаче провокира неодобрение онлайн. Адвокати предизвестиха, че тя крие рискове от нарушаване на неприкосновеността на персоналната информация. В някои мнения в обществените мрежи се споделя даже, че това е еднакво на продажба на хора като артикули, при който липсва почитание към другия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР