Уникална снимка за секунди пусна в инстаграма си кралицата на

...
Уникална снимка за секунди пусна в инстаграма си кралицата на
Коментари Харесай

Ето го новият на Глория

Уникална фотография за секунди пусна в инстаграма си кралицата на попфолка Глория.

С нов мъж до нея, на яхта, с разсъблечени тела двамата вият танци в унес. Фотосът бе единствено за секунда в интернет и незабавно бе свален, а коментарът на най-близкото обграждане на певицата гласеше: "Това е "еб...ът " на Глория. Много е крепък, и двамата доста си харесват. Но той не ѝ е гадже, а единствено играчка ".

Няма неприятно певицата да има мъж за всеки случай, тъй като от години е разведена. "Вярвам в огромната обич. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала - стига толкоз съм си раздавала душата ", безапелационна е "ледената кралица на фолка ".

Според нея всичките ѝ връзки са били буйни, тъй като и тя е всеотдайна и завладяваща. "На мен в любовта ми пречи разсъдъкът, това, че не съм първична, или даже че не мога да бъда лигла, с цел да съм в краката на някой мъж ", споделя Гло.

Напук на имиджа ѝ на мъжемелачка тя признава, че е доста любвеобилна и е подготвена на доста неща за обичания човек, написа България през днешния ден. Мъжете обаче все се тормозили от нея. "Казват ми, че ги "забивам ", подтискам, само че това си е за тяхна сметка. Искам мъжът до мен да ме превъзхожда във всяко едно отношение. Сигурно сме се срещали някъде, само че наподобява сме се поразминали ", прави си горчива равносметка изпълнителката.

"Аз съм човек за семейство и, да, до мен има мъж, само че не желая още да разгадавам кой е той ", деликатна е Глория.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР