Уникална иновация е на път да превземе европейския пазар. Ако

...
Уникална иновация е на път да превземе европейския пазар. Ако
Коментари Харесай

Иновация! Ще пием синьо вино

Уникална иновация е на път да превземе европейския пазар. Ако ви е писнало от нормалните бели и червени виновност, то пред вас е новото синьо вино.

Във винените листи в заведенията за хранене скоро ще се добави нова палитра. Иновацията е наречена Гик и съставлява примес то бяло и алено вино. В него няма добавени оцветители и подсладители. Синият му цвят е реализиран напълно от смесването на натурални съставки - химическо вещество от растението багрилна сърпица, синилник дружно с пигмент от розова ципа.

Идеята пристигнала на шестима млади бизнесмени от Баския район в Испания. Те са я заимствали от книгата на Стратегията Син океан на В. Чан Ким и Рене Моборньо. В нея бизнес пазарът е показан като изпълнен с конкуренция червен океан. Целта е да се откри тактика, с цел да стане водата още веднъж синя.

Баският район е известен с производството си на пенливи виновност. Идеята обаче е новия артикул да е нещо ново и да не се вписва в никакви стереотипни граници.

Създателите на синьото вино са на път да създадат най-голямата иновация във винената промишленост до момента. Те са безапелационни, че синият цвят е знак на иновация, лекост, смяна, развиване и безконечност.

 Пушена сьомга

Младежите нямат никакъв опит във винопроизводството. Въпреки това са на мнение, че винената промишленост в Испания има потребност от гражданска война и са уверени, че нововъведението им ще направи тъкмо това. Засега се знае, че новото вино ще си подхожда най-добре с пушена сьомга, суши, начос с гуакамоле и паста Карбонара.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР