Уникална дегустация на уиски в 360-градусова виртуална дестилерия ще преживее

...
Уникална дегустация на уиски в 360-градусова виртуална дестилерия ще преживее
Коментари Харесай

Дегустация на уиски във виртуална дестилерия на Шумът на парите 2022

Уникална дегустация на уиски в 360-градусова виртуална дестилерия ще преживее публиката на Шумът на парите 2022.

Нестандартните, само че извънредно доходоносни благоприятни условия за вложения в колекционерски напитки ще показа мениджърът Алкохолно портфолио в Coca-Cola HBC Bulgaria - Милос-лав Хугасян.

Как вложението в редки сортове шотландско уиски може да донесе доста по-вече изгоди на вложителите от вложенията в други типове капиталови артикули – при-състващите ще научат от новаторската презентация в границите на форума.

Стартът на 13-ото издание на едно от най-големите стопански събития в страната – Шу-мът на парите 2022, ще бъде даден в 09.30 ч. на 7 юни в Sofia Event Center от заместител ми-нистър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев.

По време на форума, проведен от Profit.bg и Sportal Media Group, публиката ще следи полемиките в пет тематични панела: „ Банки “, „ Устойчиво развиване “, „ Лични финанси “, „ E-commerce “, „ Имоти “.

Шумът на парите 2022 ще започва с панел Банки, събрал на една маса топ банкерите в страната. Сред тях са изпълнителният шеф в ОББ, член на кънтри екипа на KBC Груп в България и водач на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп в България Теодор Маринов; изпълнителният шеф на Пощенска банка Асен Ягодин; основният изпълнителен шеф и член на УС на Българо-американска кредитна банка Илиан Георгиев, както и чле-нът на Управителния съвет на TBI Bank и изпълнителен шеф с сектор „ Риск “ Александър Димитров.

Сред лекторите в панела, който започва в 09.30 часа, са още Борислав Генов, шеф Бан-киране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк; Маргарита Стоянова, шеф на дирекция „ Дигитални услуги и Call center “ в Инвестбанк и Лъчезар Венков, изпъл-нителен шеф на MyFin.

Изпълнителният шеф на Кредит Център Тихомир Тошев ще е модератор на панел Банки. Дискусията ще се концентрира върху придвижването на лихвите по заемите и депозитите; консо-лидацията в банковия сектор; какво следва, откакто банката към този момент е в телефона ни; готов-ността на българските банки за влизане в еврозоната и зеленото банкиране.

Програмата продължава с новата за форума полемика Устойчиво развиване. Участници в нея са генералният шеф на Филип Морис България Джордж Маргонис; Емрах Сазак, член на Управителния съвет на Алкомет; Радослав Кошков, районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово и основният изпълнителен дирек-тор на Фронтекс Интернешънъл Лилия Димитрова.

Модератор на панела е финансовият анализатор и член на екипа на Profit.bg Иван Нончев. Участниците ще обиден тематиките: опция или предизвикателство за бизнеса е устойчиво-то бъдеще; има ли роля кръговата стопанска система по пътя към устойчивото развитие; по какъв начин иноваци-ите могат да бъдат устойчиви, както и по какъв начин фирмите да излязат спечелили от битката за квалифицирани фрагменти.

В панел „ Лични финанси “, чийто начален час е 13.30, панелистите ще споделят информация за методите за справяне с инфлацията и ефикасното ръководство на персоналните средства при повишаващи се лихви. Наред с това ще бъдат показани експертни прогнози за движение-то на цените на валутите, суровините и криптовалутите, както и препоръки за втората пенсия.

Участие в полемиката, чийто модератор е финансовият съветник Стойне Василев, ще взе-мат доцент доктор Маню Моравенов - член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на Българска фондова борса; ръководещият сътрудник и ръководител на Съвета на директори-те на Експат Капитал Никола Янков; шефът на EOS в България Тихомир Вълчев, както и основният изпълнителен шеф на Кеш Кредит Зорница Янакиева.

В панел „ Лични финанси “ ще се включат още Николай Ялъмов, ръководител на борда на ди-ректорите на Капман Холдинг, както и Явор Ачев, управител за България на Амунди Асет Ме-ниджмънт.

По време на панел E-Commerce публиката ще разбере по какъв начин са се трансформирали желанията на потребителите през последните години, стартира ли изкуственият разсъдък да пазари вместо нас и какво да чакаме след пандемията от COVID-19. Тя ще получи скъпи препоръки по отношение на сигурността на онлайн извършването на покупки и по какъв начин да защитим данните си, както и за диги-талните портфейли.

На сцената ще се качат ръководителят на Управителния съвет и изпълнителен шеф на УниКредит Кънсюмър Файненсинг Ивайло Главчовски; основният изпълнителен шеф на TBI Buy Денис Горбунов; създателят и изпълнителен шеф на рекламна организация Digital ID JSC Чавдар Платиканов; Мая Георгиева - E-commerce & Business Development Manager в DHL Express Bulgaria, както и Евгени Йорданов, ръководещ сътрудник & Chief Marketing Officer в CloudCart.

Имотната полемика, започваща в 16:50 ч., ще прегледа изключително настоящите тематики:

- Ще продължи ли повишаването на парцелите у нас?

- Как ще наподобява градът през 2050 година?

- Какво следва за офисите и комерсиалните площи след пандемията?

- Какво и къде се строи у нас?

- Идеалният парцел през 2022 година

В нея присъединяване ще вземат изпълнителният шеф на ЕРА България Антон Андонов; адв. Николай Поппалов, който е ръководител на Съвета на шефовете на Leno; Евгени Василев, шеф на Arco Real Estate; изпълнителният шеф на musketari.bg Галя Йорданова; ръководителят на УС на Национално Сдружение Недвижими Имоти Добромир Ганев и упра-вителят на консултантска къща Амрита Веселина Генева.

Повече информация и програмата ще откриете .

Билети ще намерите . Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР