Унижение за Реал Мадрид от градския съперник Атлетико. Дюшекчиите разгромиха

...
Унижение за Реал Мадрид от градския съперник Атлетико. Дюшекчиите разгромиха
Коментари Харесай

"Атлетико" унижи "Реал" със 7 гола

Унижение за " Реал " Мадрид от градския противник " Атлетико ". " Дюшекчиите " разгромиха " кралския клуб " със 7:3 в мач от мощния летен шампионат Интернешънъл Чемпиънс Къп.

Само за 19 минути " Атлетико " вкара 3 гола на огромния си противник, а резултатът до почивката беше смуващ за " Реал " - 0:5. Играчите на Диего Симеоне не стопираха до тук и означиха още две попадения.

Диего Коста блесна с 4 гола, само че и с прословутия си манталитет. В средата на втората част той беше изпъден за сдърпване с Дани Карвахал. Защитникът на " Реал " също не довърши мача, а в мелето се включиха съвсем всички на терена.

Жоао Феликс за пръв път вкара гол с екипа на " Атлетико ", въпреки и в всекидневен мач. За отбора на Зидан точни бяха Начо, Бензема от дузпа и младия Хави Ернандес. Новото попълнение Лука Йович напусна терена контузен. Той е четвъртият футболист със здравословен проблем преди старта на сезона. Браим Диас, Ферлан Менди и Марко Асенсио са останалите в лазарета, като травмата на Асенсио е най-тежка.

След срещата капитанът Серхио Рамос съобщи, че не може да се губи по този метод и добави, че за " Реал " това е било контрола, до момента в който от " Атлетико " са излязли с настройката като че ли това е някакъв край.

" Кралският клуб " продължава да е без победа в контролите, а във вторник среща " Тотнъм " в шампионата Ауди Къп. Мачът може да гледате директно по RING от 19:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР