Униформените спират колата, управлявана от 14-годишното момче. С него е

...
Униформените спират колата, управлявана от 14-годишното момче. С него е
Коментари Харесай

Спипаха 14-годишен подкарал колата на баща си в Разградско frognews.bg

Униформените стопират колата, ръководена от 14-годишното момче. С него е било и 17-годишно момче. Детето е взело ключовете за автомобила на татко си. Установено е, че автомобилът не е регистриран и е с сложени русенски регистрационни табели, издадени за друго транспортно средство. На 39-годишния родител са формирани актове за нарушаванията.

 

540 са общо нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата, открити в интервала от 24 до 30 октомври. През посочената седмица eкипите на „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Разград са съставили 255 фиша и 66 акта.

 

Девет от актовете са издадени на неправоспособни водачи. За нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата е глобен един велосипедист. Установени са шестима водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. 

 

Прекратени са регистрациите на 13 моторни транспортни средства - в осем от случаите повода е недееспособност на водачите, в други три - използването на алкохол и в два - използването на наркотични субстанции. 

 

През посочената седмица е записано едно пътнотранспортно произшествие, при което един човек е умрял, сочи още статистиката на „ Пътна полиция “. От началото на октомври досега са тествани 4284 транспортни средства и 5357 души. Засечени са 792 нарушавания на скоростните режими, връчени са 79 електронни фиша. За погрешно паркиране са санкционирани 20 водачи, други 14 са глобени за недееспособност.

 

През месеца са засечени 19 водача, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. При 10 от тях концентрацията е била над 1,2 промила.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР