Униформени панамски полицаи с маски и ръкавици изпълниха песни в

...
Униформени панамски полицаи с маски и ръкавици изпълниха песни в
Коментари Харесай

Панамски полицаи пяха на граждани, които са под карантина

Униформени панамски служители на реда с маски и ръкавици извършиха песни в квартал на столицата Панама , с цел да разсеят жителите, принудени да стоят по домовете си поради пандемията от COVID-19, съобщи Франс прес.

Под погледите на жителите на огромен блок в квартала Сан Франсиско, служителите на реда извършиха в продължение на 20 минути няколко песни, в това число " Амор и надзор " и " Патрия " на панамския музикант Рубен Бладес , " Колор есперанса " на аржентинския музикант Диего Торес и " Уи ар дъ чемпиънс " на английската група Куин. Обитателите на блока танцуваха по балконите си в ритъма на изпълнените от служителите на реда песни.
 
the NATIONAL Police in Panama, they are singing music and pray in live in the street, for the people that’s stay in home. Excelent initiative.
— Jorge Lucas Kapovich (@lucaskapovich)

" Има правила, които всички би трябвало да съблюдаваме. Хората са в жилищата си, в лимитирано пространство, и ние се мъчим да им донесем малко благополучие, наслада, вяра и религия ", съобщи Фелипе Крус, шеф на полицията. " Ние ще продължим да вършим това всеки уикенд ", добави той.

По последни данни броят на инфектираните с ковид в Панама е към 3400, а смъртните случаи са 87. Правителството вкара строги ограничаващи ограничения, с цел да се избегне разпространяването на заболяването. Излизането в неделя е неразрешено, а в останалите дни е лимитирано в сходство с пола на жителите и номера на персоналните им карти
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР