Унгарският шампион Ференцварош е отправил оферта на стойност 500 хил.

...
Унгарският шампион Ференцварош е отправил оферта на стойност 500 хил.
Коментари Харесай

Шампионът на Унгария с оферта за футболист на Левски

Унгарският първенец Ференцварош е отправил оферта на стойност 500 хиляди евро за бранителя на Левски Хосе Кордоба, както и 10% при идващ трансфер на панамския национал. На „ Герена” не са останали по никакъв начин очаровани от предлагането за един от най-перспективните си футболисти и незабавно са го отхвърлили.

„ Сините” биха се разделили с един от титулярите против доста по-висока сума. Наскоро Кордоба подписа нов контракт с Левски за още три години. През предходната акция панамецът беше чартърен при столичани, само че след солидното си показване, правата му бяха изплатени.

Хосе Кордоба изигра 25 мача за столичния гранд досега във всички шампионати. Той образува отличен тандем с Ноа Сонко Сундберг в центъра на отбраната. След края на предишния сезон бранителят взе участие с националния тим на Панама на младежкия шампионат в Тулон, където изигра доста мощни мачове против Франция и Аржентина.

Интерес към Кордоба има и от други клубове, само че Левски би склонил да се раздели с него единствено против солидна сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР