Унгарският премиер Виктор Орбан трябва да направи повече, за да

...
Унгарският премиер Виктор Орбан трябва да направи повече, за да
Коментари Харесай

Манфред Вебер: Орбан трябва да направи повече, за да не изключим Фидес от ЕНП

Унгарският министър председател Виктор Орбан би трябвало да направи повече, с цел да не бъде изключена неговата партия Фидес от политическото си семейство - Европейската национална партия. Това декларира в оповестени през днешния ден фрагменти от изявление пред списание " Шпигел ", ръководителят на групата на ЕНП в Европарламента Манфред Вебер, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

``
реклама

" Ако Виктор Орбан не успее да сътвори доверие през идващите дни измежду партиите от ЕНП и критиците си, тогава нещата стават комплицирани ", показва Вебер.

Свалянето на плакатите " е начало, само че единствено толкоз ", сподели той. С тези думи той имаше поради решението на Орбан да отстрани плакатите с обръщение, че ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и американският финансист от маджарски генезис Джордж Сорос заговорничат да наводнят Европа с незаконни мигранти от мюсюлманските страни.

В сряда в ЕНП ще има скрито гласоподаване, на което ще бъде решено дали Фидес да бъде изключена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР