Унгарският премиер Виктор Орбан публикува в профила си в Twitter

...
Унгарският премиер Виктор Орбан публикува в профила си в Twitter
Коментари Харесай

Орбан подкрепи Тръмп с пост в Twitter

Унгарският министър председател Виктор Орбан разгласява в профила си в Twitter пост до някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Съобщението е в символ на поддръжка и с апел " да продължи битката ", имайки поради повдигнатите против него обвинявания.

" Продължавайте да се борите, господин Президент! Ние сме с вас ", написа Орбан в Twitter.

Освен известието Орбан разгласява и своя фотография с Тръмп, направена при визитата на унгарския министър председател в Съединени американски щати през август предходната година.

Keep on fighting, Mr. President! We are with you, @realDonaldTrumppic.twitter.com/EZFMYHDRzl
— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) April 3, 2023 Припомняме, че в петък (31 март) огромно правосъдно жури гласоподава за покачване на обвиняване против Доналд Тръмп в Ню Йорк за скрито заплащане на пари на звездата от филми за възрастни Сторми Даниълс по време на изборите през 2016 година
Нито един някогашен президент на Съединени американски щати не е бил упрекван в закононарушение до този миг.

„ Тази вечер се свързахме с юриста на господин Тръмп, с цел да координираме предаването му на прокуратурата в Манхатън за покачване на обвиняване по обвинителен акт от висшия съд “, се споделя в изказване на представителя на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг. „ Насоки ще бъдат предоставени, когато бъде определена датата на обвиняването. “

Очаква се Тръмп да се яви в съда във вторник, сподели юристът му Сюзън Нечелес. На полицията в Ню Йорк е казано всички да се явят на работа в петък и да бъдат подготвени да се оправят с „ необикновени разстройства “, съгласно записка, забелязана от NBC.

Не е ясно дали Тръмп ще бъде окован с белезници при появяването си, само че ще му бъдат взети пръстови отпечатъци, ще бъде сниман и по нормалния при арест метод.

Очаква се адвокатският му екип да се бори пламенно с обвиняванията, а графикът за евентуалния развой остава неразбираем.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР