Унгарският премиер Виктор Орбан поздрави премиера Бойко Борисов Бойко Методиев

...
Унгарският премиер Виктор Орбан поздрави премиера Бойко Борисов Бойко Методиев
Коментари Харесай

Унгария поздрави Борисов за приемането ни в чакалнята на еврозоната

Унгарският министър председател Виктор Орбан поздрави премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за приемането на България в чакалнята на еврозоната. Това е станало по телефона, прецизират от държавната пресслужба.

В рамките на диалога, извършен по самодейност на премиера на Унгария, Орбан е изразил и поддръжка за работата на българския министър председател и на държавното управление във връзка приемането ни в чакалнята на еврозоната.

Борисов ухилен и благополучен от новината за Еврозоната, само че наскърбен от Радев

„ Европа прави оценка напъните на България и персонално твоите старания да поставиш страната си в нова посока “, е споделил Виктор Орбан на министър-председателя, прецизират от ведомството.

От своя страна министър председателят е изразил благодарност за доверието, което европейските водачи са посочили към България.

По време на диалога, българският министър председател е загатнал и „ рационалната фискална политика на българското държавно управление “, както и „ устрема на страната ни да способства за благополучието на Европа “.

„ Повече от всеки път Европейският съюз би трябвало да работи единно, с цел да бъдат преодолени икономическите последствия от пандемията, засегнала целия свят “, безапелационен е бил Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, допълват от пресслужбата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР