Унгарската полиция е арестувала най-малко девет души, които са участвали

...
Унгарската полиция е арестувала най-малко девет души, които са участвали
Коментари Харесай

В Будапеща: Ранени и арестувани заради финала на Лига Европа

Унгарската полиция е арестувала минимум девет души, които са взели участие в сборичкване отвън стадион " Пушкаш Арена " преди снощния край в шампионата Лига Европа сред Севиля и Рома, оповестиха органите на реда в Будапеща.

Полицаите прецизират, че няколко часа преди началото на срещата група от хора е потърсила разпра, трима са с контузии. Един от тях е испанец, а различен с шведски паспорт. Полицията е внесла тъжба за групова експанзия, като седем души са задържани – всички полски жители.

В различен случай в центъра на Будапеща полицията също е трябвало да се намесва. Испанец и италианец са били нападнати и бити от двама поляци, които са се държали нападателно, и също са прибрани в сектора.

Унгарската полиция прецизира, че за първи път посрещат в града група нападателни почитатели, чийто тим не взе участие по никакъв метод в мача.

Севиля нощес завоюва шампионата Лига Европа за седми път, откакто надделя Рома на Жозе Моуриньо с осъществяване на дузпи. Рома през предходната година завоюва шампионата Лига на Конференциите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР