Унгария трябва да се подготви за продължителна война в съседна

...
Унгария трябва да се подготви за продължителна война в съседна
Коментари Харесай

Приятелят на военопрестъпника Путин Орбан се готви за дълга война в Украйна и пак хока ЕС за санкциите срещу любимата му Русия

Унгария би трябвало да се приготви за продължителна война в прилежаща Украйна. Това съобщи приятелят на военнопрестъпника Путин и министър председател Виктор Орбан пред унгарския парламент, заяви Ройтерс. Той разкритикува остро глобите на Европейския съюз, наложени на Русия, които съгласно него покачват цените на силата. По думи на Орбан наказателните ограничения на Европейски Съюз са имали " противоположен резултат ".
 
Унгарският министър председател означи, че затова не било изненада, че държавните управления в Европа падат, имайки поради изборите в Италия в неделя, които обрисуваха Джорджия Мелони като първата жена министър-председател на страната отпред на нейното най-дясно държавно управление от Втората международна война насам. През юли Орбан съобщи, че Европейски Съюз се е " прострелял в белите дробове " с недомислени стопански наказания против Русия, които, в случай че не бъдат анулирани, рискуват да унищожат европейската стопанска система.
 
Унгария е една от най-проруски настроените страни в Европейски Съюз, мощно подвластна от съветския газ и нефт, в която Русия строи и нуклеарен реактор. Будапеща задържа един от пакетите от наказания против Москва, който включваше възбрана за импорт на съветски нефт, до момента в който не контракти освобождение за себе си.
 
От началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари 27-членният Европейски съюз се споразумя за седем пакета от наказания, които включват заледяване на активи и забрани за издаване на визи за съветски олигарси и длъжностни лица, надзор на износа, заледяване на активи на централната банка, изваждане на съветски банки от системата SWIFT и възбрана за импорт на съветски въглища и нефт.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР