Умнокрасивите у нас се доказват вредни за всяко нещо, до

...
Умнокрасивите у нас се доказват вредни за всяко нещо, до
Коментари Харесай

Умнокрасивите у нас се доказват вредни за всяко нещо, до което се докопат

Умнокрасивите у нас се потвърждават нездравословни за всяко нещо, до което се докопат. Това написа в собствен коментар Кристиян Шкварек.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Слушам нощес „ Контракоментар “ на Асен Генов, интервюира Петър Якимов-Стачката по отношение на протичащото се с Тексас, Байдън и границата.

Слушам, и за следващ път не мога да схвана рефлекса на умнокрасивите да се асоциират с Демократите в Съединени американски щати. На сякаш „ десницата “ у нас да се трансформира в комсомол на левицата на запад. На „ антикомунистите “ у нас да бъдат представители на тезите, опорките и позициите на комунистите в западните страни. И да бият по десницата там.

Нашите „ десни “ да бият по всички други десни, на открито. Обяснете ми тази шизофрения

По някаква необяснима за мен причина родните „ демократи “, сякаш бранители на западната принадлежност на България, са решили да отвратят по всякакъв начин българина от Запада, като му постановат таман най-уродливия, ляв, марксистко-прогресивистки Запад. Този на самоколонизация, самобичуване и обществени опити.

И като бият, с пяна на уста, по десния, закостенял и естествен Запад – единственият, който множеството българи изобщо биха могли да харесват.

С което, както постоянно, умнокрасивите у нас се потвърждават нездравословни за всяко нещо, до което се докопат.

А, да и тази вечер съм в Референдум.

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР