Умишлено ли се запалват съдове за смет в Асеновград? Или

...
Умишлено ли се запалват съдове за смет в Асеновград? Или
Коментари Харесай

Умишлено ли се запалват съдове за смет в Асеновград?

Умишлено ли се възпламеняват съдове за боклук в Асеновград? Или кофите пламват поради недобросъвестни жители, които изхвърлят неизгасени въглени от печки на твърдо гориво? Тези въпроси си задават читатели на Actualno.com, откакто няколко пъти се случва да срещат горящи контейнери по пътищата на града. Често се постанова поради високи и рискови пламъци, излизащи от съдовете за боклуци, да се подвига на крайник и противопожарен екип.
Такава бе обстановката и през миналата нощ. Около 23:00 ч. са пламнали съвсем по едно и също време два контейнера, ситуирани в централната градска част на Асеновград. Единият – до кръговото кръстовище при постройката на Централна поща, а другият – на разстояние към 100 метра, само че на същата улица „ Цар Иван Асен II “. В първия съд се е виждало ясно, че са насъбрани пластмасови материали и е изглеждало по този начин, като че ли някой ги е запалил преднамерено, разясниха жители.
Не са редки и случаите на пламнали поради изхвърлена, само че незадоволително добре загасена пепел от печки на твърдо гориво. И без значение, че контейнерите са железни, огънят въпреки всичко нарушава покритието им. Дали ще има, или не, хванати и санкционирани за палежите на съдове за боклук в Асеновград, следва да разберем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР