Умерен оптимист съм. Няма да допуснем 14-годишният ни труд за

...
Умерен оптимист съм. Няма да допуснем 14-годишният ни труд за
Коментари Харесай

Борис Бонев: Умерен оптимист съм, че с ПП и ДБ ще се явим заедно на местните избори

„ Умерен оптимист съм. Няма да допуснем 14-годишният ни труд за София да отиде напразно поради незадоволително добре готови и безредни дейности и липса на фокус ”, по този начин Борис Бонев разяснява опцията “Спаси София ” да се яви взаимно с “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” на локалните избори в София наесен.

Бонев дефинира предизборната акция за парламентарния избор като скучна и безинтересна, а резултатът на ПП-ДБ като незадоволително добър. Дори в София, където обединението е първа. “Ако резултатите от националните избори в София се повторят на локалните избори, обединяването сред Политическа партия и Демократична България няма да има болшинство в общинския съвет ”, уточни Бонев.

„ В подтекста на недобрите резултати от механичното обединяване и фактът, че болшинството в общинския съвет виси на косъм, е извънредно значимо това обединяване да бъде водено от кмет и екип на кмета, които да са мотори, които са разпознаваеми и могат да доведат повече външна страна ”, уточни създателят на “Спаси София ”. “С твърди ядра кмет ще бъде определен, само че болшинство в общинския съвет - не “.

Склонни ли са “Спаси София ” да поддържат различен претендент за кмет, а не Бонев? „ Смятам, че за тези 14 години, в които съм в общественото пространство, съм потвърдил своя потенциал, познания и обич към града ми ”, отговори Бонев. “Разбира се, в случай че се появи по-подходящ и по-подготвен човек от мен, ние бихме го подкрепили с чиста съвест. “

Общинският консултант от “Спаси София ” сподели още, че чака договарянията за обединяване с Политическа партия и Демократична България да се водят с повече движение и фокус. Ако това не се случи и не се реализира консенсус, от организацията са подготвени да се явят независимо на локалните избори. “Работим за това да се явим дружно, само че в случай че бъдат прекрачени прекалено много граници, ще останем правилни на себе си и ще играем независимо “, акцентира Борис Бонев.

След като се учреди и като партия, възнамерява ли “Спаси София ” да влезе в националната политика? “Ще останем на локално равнище в София, до момента в който не потвърдим на хората в София, че всички тези обещания, които сме правили през годините за по-добро ръководство, можем да ги осъществим “, споделя Бонев.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР