Ултрамодерната тренировъчна база на Манчестър Юнайтед може да бъде превърната

...
Ултрамодерната тренировъчна база на Манчестър Юнайтед може да бъде превърната
Коментари Харесай

Базата на Манчестър Юнайтед може да бъде превърната в картофена нива

Ултрамодерната подготвителна база на Манчестър Юнайтед може да бъде превърната в картофена равнища! Това ще се случи в обстановка на война. За забавното предопределение на футболния комплекс в изключителна обстановка разкри самият сър Алекс Фъргюсън.

Това се дължи на специфична уговорка в контракта за покупката на земята, върху която сега е построена базата на „ алените дяволи”.

„ Когато пристигнах в клуба „ Дъ Клиф” (старата база на клуба – бел.ред.) бе ужасно място, само че клубът стартира да пораства. Трябваше да вършим спомагателни постройки за съблекални за футболистите, тъй като в наличната постройка нямаше място. Тогава започнах да мисля за място към Манчестър, където можем да построим нова подготвителна база”, спомня си именитият шотландец.

„ Търсихме на всички места, изключително в Северен Манчестър. Лес Кършоу (бивш скаут и шеф на академията на клуба – бел.ред.) пристигна при мен с негов другар, който работеше за „ Шел”. Тогава той ми сподели: „ Шел” се пробват да продадат една земя в Карингтън”.. и по този начин отидохме да забележим. Площта на земята, която вземахме бе към 28 акра, само че имаше рестрикции, които и през днешния ден не мога да схвана. Част от тях бяха, че при положение на война би трябвало да превърнем земята в картофена равнища. Освен това, в край би трябвало да бъдат планувани близо два акра за… канадски гъски”, изумява се към момента сър Алекс Фъргюсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР