Улрих Хеппе ще продължи да заема поста Главен изпълнителен директор

...
Улрих Хеппе ще продължи да заема поста Главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Улрих Хеппе продължава да ръководи летищата във Варни и Бургас

Улрих Хеппе ще продължи да заема поста Главен изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД откакто мандатът му бе продължен с две години, оповестиха от компанията.

" Надзорният съвет е извънредно благополучен, че господин Хеппе се съгласи да удължи трудовия си контракт до септември 2020 година и ние сме уверени, че той ще продължи стремително да развива бизнеса ни в България, по този начин както през последните 3 години, " съобщи в изказване Деница Вайсмантел, ръководител на Надзорния съвет на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД.

" За мен е чест и наслаждение да съм част от Фрапорт България, и аз ще продължа да се концентрирам върху привличането на спомагателен трафик, даването на отлични услуги и инфраструктура, и построяването на една изключителна корпоративна просвета, " сподели Хеппе.

" След постигането на отлични резултати през последните няколко години, с огромно наслаждение оповестявам, че наклонността на напредък ще продължи и тази година: за първи път в историята на летищата, летище Варна ще посрещне над 2 млн. пасажери, а летище Бургас над 3 милиона, " добави той. Улрих Хеппе бе назначен в България през септември 2015 година Той е правист, с повече от 17 години опит в авиационния и финансовия бранш.

" Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД е германско-българскa компания, която завоюва концесия за ръководство на летище Варна и летище Бургас за 35 години. В взаимната компания Фрапорт има мажоритарен дял от 60%.

През 2017 година летище Варна и летище Бургас посрещнаха повече от 4,9 милиона пасажери и повече от 37 000 полета на 99 български и задгранични самолетни компании, изпълняващи чартърни и постоянни полети до повече от 181 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Във " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД във Варна и Бургас работят повече от 630 непрекъснати и 1200 сезонни чиновници.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР