Улица в мездренското село Лютидол е ремонтирана донякъде, и то

...
Улица в мездренското село Лютидол е ремонтирана донякъде, и то
Коментари Харесай

Ремонт наполовина: Положиха асфалт само до средата на улица в мездренско село

Улица в мездренското село Лютидол е ремонтирана ненапълно, и то в по-запазения си сектор. За казуса сигнализираха поданици селото, които към този момент пет години чакат планът да бъде удължен, само че без триумф.

Улица „ Любен Каравелов” в Лютидол е дълга едвам 750 метра. През 2014 година година жителите ѝ дочакали нов ремонт. Строителите преасфалтирали едвам 200 метра от общо 750.

Хората от горния завършек на улицата обаче „ пили по една студена вода”.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Ние живеем в XXI век, газим тиня, не може да излезем, чупим си колите и никой не обръща внимание. В дъждовно време или когато се топи снегът, се образуват две огромни локви, които изобщо не може да се преминат”, сподели Веса Маринова от селото.

„ Лек автомобил през зимата би трябвало да го носиш, както има една дума, на рамо. Недопустимо е Европа да дава пари и да има средства, а ние да вървим по тоя чакълък, и пеш не може да се ходи”, съобщи и Любомир Мишовски.

Снимка: btvnovinite.bg

Най-големият абсурд е, че вместо по-износения сектор преди пет години бил асфалтиран непокътнатият.

Не е укрепено и отключило се от наводненията свлачище. „ Като пропадне свлачището и пътят пропадне, нито може кола за спешна помощ да мине, нито пожарна”, уточни Нинова Мишовска.

И тази година продължаването на улицата попада в настояването на селския кмет до общината. От там дават отговор, че пари няма, само че и да има, ще се работи по листата, признат на общоселско заседание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР