Уличен музикант разлива вълшебна музика като в бална зала във

...
Уличен музикант разлива вълшебна музика като в бална зала във
Коментари Харесай

Уличен музикант превръща в бална зала мрачен варненски подлез

Уличен музикант " разлива " вълшебна музика като в бална зала във варненски подлез и кара минувачите за малко да поспрат, да послушат със спотаен мирис и да продължат пътя си усмихнати, видя кореспондент на Varna24.bg.

Галин показа, че е самообразован музикант и по принцип работи в заведение, само че в свободното си време не пропуща да зарадва с музиката си и минувачите в подлеза до РЗИ-Варна, а за спонтанния концерт доволните хора му пускат монета.  

" Свиря всякаква музика. Аз съм слухар. Не съм приключил никаква школа. Това, което чуя, мога да го изсвиря. Свиря национална музика, македонска, класика, това ми е работата. Доволен съм, че хората правят оценка музиката ми. Бог да ги благослови! Има и такива, които ми завиждат. Мислят, че съм паралия и изваждам доста пари тука. Има дни, в които изкарвам 50 лв., други - 100. С почтен труд и гения си спечелвам в това мъчно време, в което няма доста работа за нас, музикантите. Иначе изсвирвам по сватби, кръщенета, абитуриентски балове, на всички места, където ме поканят ", споделя Галин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР