Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков публикува два чата,

...
Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков публикува два чата,
Коментари Харесай

Васил Божков публикува чатове с Vladi Goranov

Укриващият се в Дубай предприемач Васил Божков разгласява два чата, за които още през вчерашния ден предизвести, че са част от подготвян сигнал до " български и интернационалните институции ". Спред него те потвърждават, че по въпроса с хазартния му бизнес е контактувал персонално с финансовия министър Владислав Горанов, а не с Държавната комисия по хазарта.

Какво се вижда в чатовете:

Вижда се, че събеседникът е записан като Vladi Goranov. На 24 февруари 2018 година двамата уговарят среща. След това излиза наяве, че месец по-късно - на 29 март, госпожица, чието име не се загатва, е получила " скъпи инструкции " от Vladi Goranov в границите на половинчасова среща. Според Васил Божков става дума за някогашния началник на Комисията по
хазарта Мария Филипова. В чата обаче това не се удостоверява. Според хронологията след 2 месеца - на 29 май, събеседниците си уговарят среща.

Вторият скрийншот демонстрира чат, извършен на 15 януари тази година. В него Васил Божков пита Vladi Goranov дали е наредил на шефа на ДКХ Александър Георгиев да го саботира, само че получава негативен отговор: " Комисията е спряла да прави каквото и да било, до момента в който не завърши инспекцията ". След това Божков напомня по какъв начин двамата към този момент са говорили, че рутинната работа " няма нищо общо с инспекциите ", а Vladi Goranov декларира, че ще приказва " със Сашо да не смесва нещата ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР