Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков атакува министъра на

...
Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков атакува министъра на
Коментари Харесай

Васил Божков с остри думи срещу министър Минеков

Укриващият се в Дубай предприемач Васил Божков нападна министъра на културата след конференцията, дадена през днешния ден от Велислав Минеков, в която той също беше упоменат в подтекст, че с властта взаимно са си правили " услуги ".
" Уважавам хората на изкуството. За страдание, когато се закачат на държавната хранилка, те се трансформират радикално. Професор Минеков от протестър и борещ се срещу #хунтата и Гешев внезапно реши, че е част от " ръководещия хайлайф ". Започна да пази тези, против които до през вчерашния ден протестираше.
 Минеков: Изчезнали са 4,5 млн. евро за ремонта на Ларгото Минеков: Изчезнали са 4,5 млн. евро за ремонта на Ларгото
По някакъв метод са изчезнали, или са били усвоени, както се споделя, близо 4,5 милиона евро от целия план за ремонта на Ларгото&...
 
 
Десетки години правя работата на страната - групирам и избавям културно-историческото завещание на България. Тази активност министър Минеков разгласи за " незаконна ". В другите страни за такава активност дават медали. Моите почетения към скулптора Минеков, а към министър Минеков - да продължава да се навежда и да се любува ", написа във Facebook Васил Божков, който разгласява и част от сбирката си.
Днес пред медиите министърът на културата сподели, че през 2018 година със закон " ГЕРБ, патриотите и Движение за права и свободи отварят опцията извънредно за сбирката на Васил Божков ", която назова " незаконна ". " Този закон стига до такава степен, че идентифицирането може да се случи на всички места, освен във всеки районен музей, само че даже и в частен музей. Тоест, в случай че аз съм изкупил някакви предмети по неразбираем метод, върша си музей и самичък си ги разпознат, и споделям, че това е постъпило по реда на закона ", изясни Минеков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР