Украйна заяви, че е свалила руски разузнавателен самолет А-50 и

...
Украйна заяви, че е свалила руски разузнавателен самолет А-50 и
Коментари Харесай

Украйна твърди, че е свалила два руски командирски самолета при удар срещу Москва

Украйна съобщи, че е свалила съветски разследващ аероплан А-50 и въздушен команден пункт Ил-22 в евентуално забележителен удар по силите на Кремъл.

Началникът на украинската войска Валерий Залужний разгласи, че самолетът е бил ударен в месинджъра на Telegram в понеделник, публикувайки видео на карта за следене, което допуска, че самолетите са били ударени над Азовско море, което се намира на изток от окупирания от Русия Крим полуостров.

„ Благодарен съм на Военновъздушни сили за чудесно плануваната и извършена интервенция в Приазовието! “ Залужний написа.

Часове след изказването на Залужни, съветски боен блог разгласява изображение на надупчена от шрапнели опашка на Ил-22, изравен на асфалта, и възхвалява екипажа като „ същински герои “.

Говорителят на военновъздушните сили на Киев Юрий Игнат разгласява наново изображението, като сподели, че самолетът наподобява е стигнал до съветския град Анапа, само че не предстои на ремонт, защото е бил в пожар. Той добави, че А-50 е бил предпочитана цел н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР