Украйна заедно с Хърватия ще отмъсти на сръбския президент Александър

...
Украйна заедно с Хърватия ще отмъсти на сръбския президент Александър
Коментари Харесай

Украйна заедно с Хърватия ще отмъсти на сръбския президент Александър Вучич за изявленията му относно войната

Украйна дружно с Хърватия ще отмъсти на сръбския президент Александър Вучич за изказванията му по отношение на войната в Украйна, като " превъзпита " него и народа на балканската страна, съобщи депутатът от Радата Олексий Гончаренко в канала си в Telegram.

По-рано сръбският водач съобщи, че на избран стадий от войната Владимир Путин ще се обърне към международните водачи с някакво предложение и в случай че то бъде отхвърлено, на планетата ще настъпи " пъкъл ". Вучич също по този начин акцентира, че в този момент " целият западен свят е във война с Русия посредством украинците ".

Гончаренко загатна, че Киев, дружно с Хърватия, възнамерява да попречи на възможното присъединение на Сърбия към Европейски Съюз.

" Ние несъмнено няма да забравим Сърбия и нейния президент. А по-късно ще бъде забавно да следим шестмилионна Сърбия и нейното предпочитание да се причисли към Европейски Съюз. Мисля, че аз и моите хърватски братя ще гледаме и ще си спомняме, ще си спомняме, ще си спомняме… Процесът на превъзпитание е сложен и ще бъде противен за сърбите, само че ние можем да го създадем ", написа украинският народен представител.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР