Украйна вече е в състояние да достигне цели на руска

...
Украйна вече е в състояние да достигне цели на руска
Коментари Харесай

Украински оръжия могат да поразяват цели на 1500 километра навътре в Русия

Украйна към този момент е в положение да доближи цели на съветска територия, които са на 1500 километра навътре в страната агресор, употребявайки оръжия лично произвеждане, разгласи формален представител от Киев, съобщи ДПА.

Такива далечни цели към този момент не съставляват компликация, защото Украйна от известно време развива своята ракетна стратегия и стратегия за безпилотни летателни апарати, сподели секретарят на Националния съвет за сигурност и защита Олексий Данилов пред украинското радио.

Оръжията, употребявани на съветска територия, са с украински генезис, посочи той, имайки поради офанзиви против съветски военни цели, осъществени в хода на напъните на Киев да отблъсне силите на Кремъл във войната, почнала преди повече от 18 месеца.

Той се базира на ракетната стратегия на Украйна, която се извършва от 2020 година, както и на обстоятелството, че доста компании към този момент вземат участие в производството на дронове. „ Всичко това ще даде резултат “, сподели нощес Данилов в радиопредаване.

Украинските въоръжени сили са в положение да поразяват цели освен на разстояние от 700 километра, само че „ даже от 1000 до 1500 километра “, акцентира Данилов.

Киев нападна единствено военни цели, добави секретарят на украинския Национален съвет за сигурност и защита.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР