Украйна успява да достигне с дронове до руски градове, които

...
Украйна успява да достигне с дронове до руски градове, които
Коментари Харесай

Украйна достига с дронове до руски градове

Украйна съумява да доближи с дронове до съветски градове, които се намират на стотици километри от границата, навътре в страната. Това излиза наяве от известия на самите съветски управляващи.

Дрон е бил свален и над микрорайон Шилово във Воронеж, който се намира на 300 км от руско-украинската граница.  " Тази заран в небето край Воронеж системата за противовъздушна защита откри и сполучливо унищожи дребен разследващ дрон. Нищо не заплашва живота и здравето на жителите на района ", съобщи шефът на Воронежска област Александър Гусев.

Дрон е летял е в Курска област, излиза наяве от пост на губернатора на региона Роман Старовойт. " Противовъздушна отбрана прихвана украински дрон в небето над района на Курск. Няма потърпевши, няма нанесени вреди. Военните, специфичните служби и регионалната администрация изцяло управляват обстановката, аргументи за безпокойствие няма ", написа той.

Всъщото време поредност от гърмежи бяха чути в ранните часове на днешния ден в съветския град Белгород покрай границата с Украйна, а в региона гори склад с муниции, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Агенциите се позовават на губернатора на района Вячеслав Гладков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР