Украйна сваля 85% от произведените в Иран безпилотни , изстреляни

...
Украйна сваля 85% от произведените в Иран безпилотни , изстреляни
Коментари Харесай

Украйна иска Запада да попречи на Техеран да продава ракети на Русия

Украйна смъква 85% от създадените в Иран безпилотни, изстреляни от Русия, само че се нуждае от поддръжката на своите съдружници, с цел да попречи на Техеран да продава на Москва балистични ракети . Това съобщи представител на украинските Военновъздушни сили, представен от Ройтерс.

Русия ускори офанзивите против украински енергийни уреди и градове от 10 октомври, употребявайки ракети и, съгласно Киев, ирански атакуващи дронове Shahed-136.

Говорителят на Военновъздушни сили Юрий Игнат уточни, че противовъздушната защита на Украйна се оказва все по-ефективна против дроновете, само че не е изключително ефикасна против ракети . Ако вземем последните две седмици и резултатите от свалянето на дронове, нашата противовъздушна защита е 85% ефикасна. Сега се научихме да ги разпознаваме и да ги смъкваме по-ефективно, добави той.
 Как се бори Украйна с иранските дронове
Как се бори Украйна с иранските дронове

Киев сътвори " национална Противовъздушна отбрана "

да е доставял дронове Shahed-136 на Москва, а Кремъл отхвърля, че неговите сили са употребявали ирански дронове за офанзива против Украйна.

В момента Украйна не разполага с ефикасни системи за противовъздушна защита против балистични ракети. Иран евентуално ще ги достави на Русия, в случай че светът не откри метод да го спре, посочи Юрий Игнат. Той добави, че това е въпрос на украинското и западното разузнаване.

Украйна беше подкрепена от от съдружниците, в това число IRIS-T от Германия.
 Зеленски: За месец свалихме десетки съветски ракети и стотици дронове
Зеленски: За месец свалихме десетки съветски ракети и стотици дронове

Украйна ускорява своята Противовъздушна отбрана отбрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР