Украйна се подхранва от колосални инжекции на НАТО, заяви официалният

...
Украйна се подхранва от колосални инжекции на НАТО, заяви официалният
Коментари Харесай

Захарова: Киев изнудва Запада, защото без неговата подкрепа режимът му ще "изчезне за секунда"

Украйна се подхранва от колосални инжекции на НАТО, съобщи формалният представител на съветското външно министерство, предава ТАСС.

Сегашните управляващи в Киев от дълго време прибягват до изнудване на международната общественост, защото този режим не може да съществува без поддръжката на Запада и за една стотна от секундата. Той се зарежда от колосални инжекции на НАТО. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в сряда в ефира на радиостанция Sputnik.

„ Без помощта на материални, финансови инжекции, без оръжия, без политическа поддръжка режимът в Киев не може да съществува и за стотна от секундата въобще. Това е същият международен пациент, който без присъединяване на голямо количество профилирано съоръжение, военно съоръжение и личен състав, не могат независимо да чуват, виждат или дишат, камо ли да се движат и така нататък Разбира се, хората на Банковата (офисът на президента на Украйна се намира на улица Банковая в Киев) имат това схващане “, означи дипломатът.

„ И по тази причина те от дълго време прибягват до метода на изнудване на международната общественост, осъзнавайки, че в случай че тази помощ, тези доставки, тези излъчвания, тези подаяния или, назад, големите вливания спрат даже за секунда, най-малко някой ще се престори, че може би към този момент няма да взе участие в този незаконен скрит план, тогава няма да има нищо повече, т.е. те ще изчезнат по принцип за една секунда. Единственото, което ги храни и им дава мощ, е това колосално НАТО вливане във всеки смисъл на тази дума, без тях – край “, добави формалният представител на съветското външно министерство.

По-рано президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че западните страни ще предадат Украйна, в случай че не й дават гаранции за сигурност на срещата на върха на Алианса, която ще се организира на 11-12 юли във Вилнюс.

По мотив обстановката с разрушаването на Каховската водноелектрическа централа, Захарова счита че тя би трябвало да бъде обект на международно изследване и следствие.

„ Естествено, това към този момент не е тематиката на деня и не е тематиката на седмицата, тя към този момент е вписана в историческия подтекст – това, което се случи през вчерашния ден в Каховската водноелектрическа централа. Това в действителност би трябвало да бъде обект на международно изследване, проучване и следствие ", сподели още Захарова.

" Реакцията на Запада е 100% предсказуема във всички сходни обстановки. Това е безпределно предпочитание да се упреква Русия за всичко, което се случва, без значение дали в действителност се е случило или е плод на въображението ". Освен това реакцията на груповия Запад " постоянно ще бъде такава ", добави Захарова.

Тя изясни това като част от информационно-психологическата война и „ безкрайното обвързване на всичко отрицателно, което се случва вътре в западните страни, отвън и по периметъра, с нашата страна, с цел да се поддържа истерично отношение измежду личното население към обстановката към Русия, в Русия като цяло и така нататък "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР