Украйна съобщи за руска атака с дронове срещу Киев и

...
Украйна съобщи за руска атака с дронове срещу Киев и
Коментари Харесай

Украинската ПВО свалила 13 вражески дрона-камикадзе

Украйна заяви за съветска офанзива с дронове против Киев и продължаващ дефицит на електрическа енергия в страната на фона на увеличение на западната помощ, предава БНР.

Експлозии отекнаха тази заран в централен регион на Киев. В региона и още в два района беше оповестена въздушна паника. Президентът Володимир Зеленски заяви, че е имало офанзива с дронове камикадзе и всички 13 машини са свалени от противовъздушната защита. Цел на нападенията продължава да бъде украинската инфраструктура, уточни Зеленски.

Асошейтед прес твърди, че Вашингтон е подготвен да откликне на апела на украинския водач за съвременни оръжия и да утвърди изпращането на системи за противоракетна защита " Пейтриът “.

Участниците в интернационалната донорска конференция в Париж дадоха обещание на Киев малко над един милиард евро. Подкрепата за възобновяване на енергийната мрежа възлиза на 415 милиона. 

Петима руснаци са застрашени от 30 години затвор в Съединените щати за нелегално пазаруване на електроника в нарушаване на американските наказания.

Според министерството на правораздаването във Вашингтон дружно с двама американци те се пробвали да получат от американски компании технологии с военно предопределение и двойна приложимост за съветския защитителен бранш.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР