Украйна разработва нова която ще ни помогне не само тук

...
Украйна разработва нова която ще ни помогне не само тук
Коментари Харесай

Украйна разработва нова архитектура за сигурност в страната

Украйна създава нова която ще ни помогне освен тук и в този момент, само че и в дълготраен проект . Това сподели украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Първо, бих желал да благодаря на всички наши бранители на небето. Поредната съветска ракетна офанзива е отблъсната. Общо бяха употребявани над 20 ракети от разнообразни видове, като забележителен брой бяха свалени.  Благодарен съм на всички, които обезпечават успеваемостта на противовъздушната защита и радиоелектронната битка. Скоро ще засилим още повече отбраната си против съветския гнет, зарече се президентът.
 Украйна под съветски обстрел и тази нощ
Украйна под съветски обстрел и тази нощ

Цялата карта на страната е в алено

Второ, през днешния ден организирах няколко подготвителни срещи в навечерието на нашата интернационална активност. Сега сме на път. Предвидени са значими срещи с сътрудници. Ние вършим всичко, с цел да ги създадем ефикасни за Украйна и съм сигурен, че ще бъде по този начин. Ние сътворяваме нова архитектура за сигурност за нашата страна, която ще ни помогне освен тук и в този момент, само че и в дълготраен проект. Това е нещо, което Украйна в никакъв случай не е имала, макар че постоянно се е нуждаела.

Трето, Възложих на министър-председателя на Украйна неотложно да организира диалог с полския си сътрудник.

Ние в Украйна преглеждаме това, което се случи и се случва с нашите жители и украински товари, като явно нарушаване на правилата на взаимност. Украинското зърно на асфалта не е единствено няколко трагични фрагменти. Това е доказателство за това по какъв начин страстите могат да станат рискови. Трябва да защитим добросъседството и солидарността, които трансформират историята на цяла Европа към по-добро. Заедно с Полша би трябвало да установим единна позиция във връзка с вноса на съветско зърно и други съветски артикули в европейските страни, с цел да защитим нашите общества и по-специално фермерите, както украинските, по този начин и полските. И постоянно би трябвало да се споразумеем между тях - украинци и поляци - тъй че нашият общ зложелател в Москва да не може да обърне споровете в нашата гранична зона против стопанската система, границите и суверенитета на всеки от нас, настоя той.
 Украйна стачкува против разпиляно зърно на границата с Полша
Украйна стачкува против разпиляно зърно на границата с Полша

Киев желае полицията да проверява случая

Четвърто, срещнах се с представители на украинския бизнес. Наскоро основаният Съвет за поддръжка на предприемачеството при военно състояние. Обсъдихме ясни неща - неща, които могат да дадат повече доверие на бизнеса и страната. Ние сме еднообразно заинтригувани от развиването на нашата стопанска система и основаването и запазването на допустимо най-вече работни места. Има първи набор от решения, които ще бъдат импортирани за разглеждане от Всеукраинската икономическа платформа " Произведено в Украйна ", а по-късно от Народното събрание и кабинета на министрите. Повече отбрана на бизнеса от процедурни нарушавания и злоупотреби.

Повече благоприятни условия за подкрепяне на легалния бизнес и приемане на повече налози. Повече успеваемост в Бюрото за икономическа сигурност. Има доста такива задания. Всички държавни институции би трябвало в последна сметка да бъдат преконфигурирани, с цел да улеснят икономическия напредък във допустимо най-голяма степен. Очертан е и срокът за взимане на решения.
 Сирски от фронта: Обстановката е извънредно комплицирана
Сирски от фронта: Обстановката е извънредно комплицирана

Руските окупатори не престават да усилват напъните си и имат числено предимство

Зеленски разяснява и отчета на главнокомандващия Александър Сирски и министъра на защитата Рустем Умеров. цяло. Ние вършим всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че нашите воини имат задоволително управнически и софтуерни качества, с цел да спасят допустимо най-вече украински животи.

Днес подписах и няколко указа за нови смени в украинските сили за защита. Повече военен опит от тази война, по-модерни подходи, приключва Зеленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР