Украйна никога няма да се превърне в победа за Русия.

...
Украйна никога няма да се превърне в победа за Русия.
Коментари Харесай

Джо Байдън във Варшава: Украйна никога няма да се превърне в победа за Русия

„ Украйна в никакъв случай няма да се трансформира в победа за Русия. Никога “, аяви Джо Байдън в тирада от полската столица Варшава.

Американският водач предизвести, че предстоят „ тежки и изпълнени с мъка дни “, само че Съединени американски щати и съдружниците им „ ще пазят гърба на Украйна още дълго “, съобщи Асошиейтед прес.

„ Една година след началото на войната демокрациите станаха по-силни, а автократите по-слаби ”, съобщи Джо Байдън като добави, че Владимир Путин продължава да се надява Западът да бъде разграничен, само че вместо това поддръжката за Украйна няма да спре.

„ Един деспот, опитващ се да построи империя, не може да завоюва любовта на хората ”, акцентира Джо Байдън. Той беше безапелационен, че Западът в никакъв случай не е възнамерявал да атакува Русия, Но Москва е почнала тази война, 

Американския президент добави, че за една година Русия е направила закононарушения против човечеството в Украйна, само че западната коалиция от над 50 страни, предоставящи военна помощ на Киев, ще продължи да го прави.

„ Киев се държи гордо, решително и най-важното – той е свободен ”, сподели Байдън пред кралския палат във Варшава – знак на града, който е бил опустошен през Втората международна война и след това възобновен.

Байдън сподели още, че Съединени американски щати и сътрудниците им ще разгласят тази седмица нови наказания против Русия поради нашествието на Москва в Украйна.

Американският президент бе безапелационен, че с експанзията против Украйна, Русия слага на тестване мира в целия свят.

Байдън приключи речта си, като благодари на Полша, украинските войски и „ всички, които пазят свободата ”.

Той съобщи: „ Нека вървим напред с религия и разбиране и с непрекъснат ангажимент да бъдем съдружници не на тъмнината, а на светлината. “

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР