Украйна не иска мир, тя се използва като инструмент във

...
Украйна не иска мир, тя се използва като инструмент във
Коментари Харесай

Песков: Няма предпоставки за мирно уреждане на Украйна

Украйна не желае мир, тя се употребява като инструмент във войната сред груповия Запад и Руската федерация, сподели пред публицисти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Възможно ли е в този момент да се реализира спокойно споразумяване с присъединяване на киевския режим и сегашната му позиция – отговорът е категоричен. Не, невероятно е. Няма предпоставки за това, в частност президентът на Руската федерация Владимир  Путин приказва за това. Киевският режим не желае мир, до момента в който се употребява само като инструмент във войната на груповия Запад с Русия ", сподели още Песков.

„ Очевидно е, че многомилиардните запаси, трансферирани от страните от НАТО на режима в Киев, в действителност се изразходват неефективно, напразно. Това също повдига огромни въпроси в западните столици и огромен дискомфорт за данъкоплатците в западните столици “, съобщи Песков.

Говорителят на Кремъл назова украинските удари на територията на Руската федерация „ актове на обезсърчение на фона на провали “.

„ Разбира се, киевският режим прибягва до такава терористична тактичност за нанасяне на терористични удари. Тези терористични удари са ориентирани тъкмо към цивилен, тъкмо към някакви обществени цели. Това е непоносимо, ние ще продължим да се борим с това. Разбира се, несъмнено можем да приказваме за някакъв триумф на киевския режим не е належащо “, акцентира Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР