Украйна може да стане още по-обединена след масираните руски удари.

...
Украйна може да стане още по-обединена след масираните руски удари.
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна не може да бъде сплашена от руските удари

Украйна може да стане още по-обединена след масираните съветски удари. Това съобщи президентът Володимир Зеленски, изброявайки някои от изумените цивилен цели в столицата Киев. Той разкри, че е разговарял с американския си сътрудник Джо Байдън за доставка на съвременни системи за противовъздушна защита. 

" Типична терористична тактичност " – по този начин назова съветските ракетни удари по голям брой украински градове Володимир Зеленски. Обръщайки се към нацията в прочувствено видеообръщение, той изреди някои от изумените цели в Киев в резултат на масирания съветски обстрел.

 
Точно зад мен е детска площадка в парка Шевченко, която също стана цел за съветска ракета. Но не е единствено парка Шевченко, също и една от главните улици с музеи в Киев. В частност музеят на изкуствата Ханенко бе изумен от офанзивата на терористите. Целият свят видя какво направиха руснаците.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Въпреки провалите, Украйна не може да бъде сплашена, увери нейният водач.

 
Украйна не може да бъде сплашена. Само още повече да бъде обединена. Украйна не може да бъде спряна. Още повече сме уверени, че терористите би трябвало да бъдат обезвредени.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Зеленски заяви още, че е разговарял с американския президент Джо Байдън за доставка на съвременни системи за противовъздушна защита след масираните съветски ракетни удари.

" Главната тематика на диалога ни беше противовъздушната защита. В момента това е първокачествен приоритет на нашето отбранително съдействие ", добави украинският президент.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР