Украйна може да предложи на ЕС част от 30-те млрд.

...
Украйна може да предложи на ЕС част от 30-те млрд.
Коментари Харесай

Украйна може да предложи на ЕС част от 30-те млрд. куб. м газ, с които разполага

Украйна може да предложи на Европейски Съюз част от 30-те милиарда куб. метра газ, с които разполага в хранилищата си, с цел да му помогне да преодолее енергийния недостиг от Русия. Това сподели в Брюксел украинския министър председател Денис Шмигал след края на Съвета за асоцииране Европейски Съюз - Украйна.

Ако се загледате в нощните излъчвания на съветската телевизия, ще видите, че с изключение на за " специфичната интервенция в Украйна ", там се приказва и за опасност от Европейски Съюз, Балтийските страни и Германия към Русия, сподели Шмигал. Той добави, че тя води действителна война в страната му, само че и хибридна в Европейски Съюз, като даде за образец газовия и нефтения шантаж, основаването на продоволствената и мигрантската рецесия, дезинформацията, хибридните офанзиви:

" Украйна изпитва отмалялост от войната. На в случай че тя бъде изоставена сама против Русия, това ще ѝ даде опция да навлезе още по-дълбоко в Европа. Единственото избавление за Европа е да остане обединена и да работи дружно с Украйна, както и взаимно с сътрудниците от Г-7, Съединените щати, Обединеното кралство. Само обединени ние можем да издържим тази зима ".

" Путин се опита да унищожи и колонизира Украйна, само че в действителност я приближи до Европейски Съюз ", съобщи висшият представител по външната политика и сигурност Жозеп Борел. Той дефинира развиването на обстановката към Запорожката АЕЦ като " обезпокоително ":

" Ядреният хазарт би трябвало да спре. Той е игра с огъня и е още един образец за безразсъдното държание на Русия, пренебрежение към интернационалното право и главните правила на нуклеарната сигурност ".

" Основното обръщение от днешната среща е, че Европейски Съюз ще продължи да поддържа Украйна, без значение по какъв начин Русия ще ни изнудва ", бе безапелационен Борел.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР