Украйна извърши въздушна атака срещу Феодосия в Крим. Това съобщи

...
Украйна извърши въздушна атака срещу Феодосия в Крим. Това съобщи
Коментари Харесай

Украйна унищожи руския десантен кораб Новочеркаск

Украйна извърши въздушна офанзива против Феодосия в Крим. Това заяви командирът на военновъздушните сили на Украйна Микола Олешчук  във вторник, представен от " Ройтерс ". Назначеният от Русия губернатор на Крим сподели, че нападението е провокирало пожар в пристанищната зона на града.

Командирът написа в Telegram, без да даде доказателства, че офанзивата е унищожила огромен транспортен съд на съветския флот -  десантния транспортен съд Новочеркаск.

" Флотът в Русия става все по-малък и по-малък! Благодаря на водачите от Военновъздушни сили и на всички забъркани за филигранната работа! " сподели Олешчук.

Съобщението не може да бъде тестван без значение .
 Дронове летят по Украйна и тази нощ
Дронове летят по Украйна и тази нощ

Редица области оповестиха паника късно в понеделник и в ранните часове на вторник

Както Русия, по този начин и Украйна постоянно преувеличават загубите, които настояват, че са си нанесли в 22-месечната война , като в същото време подценяват личните си жертви и загуби на съоръжение.

Ukraine says it has carried out an air strike on the port town of Feodosia in Crimea.

Mykola Oleshchuk, commander of Ukraine's air force said that the attack destroyed a Russian Navy vessel known as the landing Novocherkask ship.

Click to read????
— Sky News (@SkyNews)
По-рано във вторник Сергей Аксьонов, назначеният от Русия губернатор на Крим, сподели единствено, че украинската офанзива е довела до пожар в пристанищната зона на града, който е бил неотложно овладян.
 Русия твърди за 26 свалени украински дрона над Крим
Русия твърди за 26 свалени украински дрона над Крим

В петък сред 20:30 до 22:30 часа била предотвратена масирана офанзива

" Всички съответни служби за незабавна помощ са на място, сподели Аксьонов в Telegram. Жителите на няколко къщи ще бъдат евакуирани.

Кадри, оповестени в няколко съветски новинарски издания в Telegram, демонстрират мощни детонации и пожари над пристанищен регион.

Русия анексира Крим от Украйна през 2014 година

В същото време, през нощта против вторник редица области в Украйна бяха подложени на съветски въздушни офанзиви с безпилотници. Това се случва за следващ път в последните дни.  
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР