Украйна е прекрасна държава с прекрасен народ. За съжаление този

...
Украйна е прекрасна държава с прекрасен народ. За съжаление този
Коментари Харесай

Полк. Димитров: Сега е моментът да подадем ръка на Украйна

Украйна е прелестна страна с прелестен народ. За страдание този народ беше вкаран във боен спор, който продължава и до през днешния ден. Това е доста огромно страдение, изключително за хората в източната част.

Това разяснява в ефира на 7/8 тв полк. Димитър Димитров, който е бил в продължение на седем години на задача в Украйна. 

Обществото в страната е разграничено на две, защото едните са проруски, а другите се усещат като част от Запада и упорстват за демократични процеси. Оттам стартира всичко, изясни той.

Изборът обаче за Украйна към този момент е изработен. Тя е поела ангажимент към Европейски Съюз и НАТО. За страдание украинският народ от 2014 година доста обедня - три пъти националната валута се е обезценила, уточни той.

Украйна и народа й не заслужават да бъдатмежду чука и наковалнята. Западният свят желае да приближи физически Изтока, само че Изтока взема съответните ограничения, с цел да се отбрани. Въпросът е, че не се знае Запада на какво тъкмо е подготвен. Украинският президент неотдавна прикани Запада, въпреки че инересът му е ориентиран към него, да отстъпи, да не насажда в допълнение напрежение, защото украинското разузнаване знае, че на този стадий Русия няма да предпиреме дейности. От друга страна обаче Украйна страда стопански поради тази обстановка, има голям отлив на инвеститорски интерес. България граничи с Украйна и в тази обстановка в наш интерес е вакуума, който е основан в Украйна ние да го запълним. Защото този вакуум рано или късно ще се запълни. Нека нашият бизнес да отиде в Украйна, да помогне, да огранизираме взаимна стопански активност, която донесе добавена стойност както за тях, по този начин и за нас, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР