Украшението на Мастърса в Монте Карло през настоящата седмица безспорно

...
Украшението на Мастърса в Монте Карло през настоящата седмица безспорно
Коментари Харесай

Медведев не подмина казаното от Зверев и му отвърна: Погледни първо себе си в огледалото

Украшението на Мастърса в Монте Карло през актуалната седмица несъмнено все още е 3-часовата борба сред Александър Зверев и Даниил Медведев, в която олимпийският първенец на два пъти сервираше за успеха, като също по този начин имаше и два мачбола, само че в последна сметка руснакът показва по-здрави нерви и се поздрави с успеха. Непосредствено след края на конфликта им обаче германецът се изрече по извънредно противен метод по адрес на някогашния номер едно, като го назова " един от най-нечестните играчи в света " и показа разочарованието си от него като спортист.

Думите на Саша пък не останаха нечути от страна на някогашния първенец от US Open, който след провалянето си в четвъртфиналите в Княжеството от Холгер Руне, по време на своята конференция засегна тематиката с казаното от Зверев и разяснява по следния метод определенията по собствен адрес:

" Саша си живее в негов личен свят. Аз към този момент имам към пет играчи в съблекалнята, които идват при мен и ми споделят " Стегни се, Даниил, за какво си толкоз непочтен? " - на което руснакът иронично се усмихна и продължи - Когато Саша загуби, ние можем да намерим може би 25 негови изявленията, в които той споделя много странни неща. Отново, почтено казано в случай че хора като Каспър [Рууд], не знам, примерно Андрей [Рубльов] или Карен [Хачанов], даже Диего [Шварцман], с който имах сдърпване на ATP Cup, като аз бях отговорен, и евентуално той към момента не ме харесва по метода, по който може би ме е харесвал преди мача ни.

И аз скърбя, че състезател като Диего, който е толкоз благ и почтен, се е почувствал по този начин по отношение на мен. Саша не е този човек. Той не е като Каспър, като Диего или като Андрей. Когато той каже, че някой е играл непочтено, ти си като " Добре, ужасно ". Той би трябвало да огледа първо себе си в огледалото. " - приключи Медведев в коментара си за думите по собствен адрес от страна на Зверев.

Zverev criticised Medvedev last not for lack of ‘fair play’.

Medvedev to Zverev: ‘Look in the mirror’.

And much, much more.
— The Tennis Podcast (@TennisPodcast)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР