Украинците скоро заедно ще празнуват победата над Русия, каза президентът

...
Украинците скоро заедно ще празнуват победата над Русия, каза президентът
Коментари Харесай

Зеленски: Украинците скоро заедно ще празнуват победата над Русия


Украинците скоро дружно ще честват успеха над Русия, сподели президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога по време на посещаване в болница в Киев при ранени в спора, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2774
" Не би могло да бъде по различен метод, когато в нашата страна има такива мощни фамилии ", се споделя в негово изказване, оповестено от неговата канцелария малко след срещата му със семейство, членове на което били простреляни, до момента в който опитвали да се спасят.



По време на визитата Зеленски подари на 8-годишното дете в фамилията плюшена играчка. По информация от украински източници сестрата на момчето го е защитила, до момента в който те са били под обстрел от съветски военни. Той и майка му са получили съществени пострадвания, до момента в който бягали от Ворзел, северно от Киев.

Междувременно върховен американски чиновник заяви, че Русия е изстреляла повече от 1000 ракети от началото на нашествието в Украйна, която в този момент навлиза в четвъртата си седмица, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР