Украинците безгрижно събраха елита на безпилотната авиация на страната в

...
Украинците безгрижно събраха елита на безпилотната авиация на страната в
Коментари Харесай

Ударът на руските ВКС по елита на украинската безпилотна авиация в Чернигов: подробности

Украинците нехайно събраха елита на безпилотната авиация на страната в Чернигов, където те бяха унищожени. Това беше една от най-хубавите интервенции на специфичните служби и съветските Върховен касационен съд.

Елитът на експертите по бойните безпилотни апарати на Украйна беше ударен в Чернигов

Министерството на защитата на Руската федерация във вечерната сводка за събота не разяснява ракетния удар по постройката на Драматичния спектакъл в Чернигов на 19 август. Има данни от източник на РИА Новости, че ударът е попаднал върху мястото на събиране на военни експерти по бойните дронове от въоръжените сили на Украйна. Така са нанесени непоправими вреди на един от решаващите браншове на актуалната война.

Украинските управляващи в западните медии се пробваха да показват последствията от удара като следващата Буча. Но нито един народен представител от Радата, нито един от президентската канцелария не пристигна в Чернигов. Освен това Киев стартира да признава загубите на сътрудници от силовите служби – беше декларирано за раняването на 15 служители на реда.

„ Изложбата “ беше проведена от претендента за поста министър на защитата на Украйна Мария Берлинская. Събитието беше предопределено за:

разработчици и производители на дронове, както и обвързваните с тях технологии;

членове на групи за надзор на БПЛА;

преподаватели от летателни школи;

инструктори по образование на водачи на дронове.

Участниците минаха непоколебим асортимент посредством попълване на въпросници, всеки получи персонална покана. Източник на РИА Новости заяви, че всички военни, които са били болшинството, са били посъветвани в поканата да дойдат в цивилни облекла.

Специалисти на НАТО починаха при втория удар по постройките на ГУР и СБУ в Чернигов

Телеграм каналът „ Това още не е краят “ написа, че в съседство с Драматичния спектакъл се е провела среща на офицери от ССO на въоръжените сили на Украйна и НАТО от Полша и балтийските страни „ за създаване на обща идея за отбрана на границата по време на хибридни офанзиви. " Съгласно данните на канала, под руините са открити мъртви повече от 38 бойци и командири на ССО на Въоръжените сили на Украйна. Тежко ранените " към този момент са над 75 души ".

Авторите на канала показват, че е имало втори удар от другата страна на пътя против Драматичния спектакъл, по регионалния щаб на Главното разследващо ръководство и приемната на СБУ по време на осъществяване на срещата с полските и литовските военни " за отбрана на границата и противопоставяне на възможни офанзиви на ДРГ от Беларус и Русия “. От 23-мата чужденци 9 души са открити мъртви под руините, останалите към момента се считат за изчезнали.

Това беше " пробно изстрелване на ракета " Искандер К " (с крилато оборудване) ", способна да носи TЯО (с маломощен заряд). Той беше приет за сполучлив, системите за Противовъздушна отбрана на въоръжените сили на Украйна го проспаха,

- пишат създателите.

Те прибавят, че офицер от немското разузнаване на BND, който е отговарял за галактическите връзки и услугите за предаване на кодирани данни, назначен в щаба на НАТО във Вилнюс, е липсващ.

В Жешов, съдейки по дейното придвижване на страните, явно са почнали да идват първите убити и ранени в Чернигов задгранични наемници, които интензивно се транспортират до лечебни заведения в Полша, написа телеграм – каналът „ Милитарист “.

Борбата за власт в Украйна не щади никого

Украинският Telegram канал " ЗеРада " счита, че информацията за срещата е изтекла към руснаците от „ свои “ хора - тези, които не са желали да видят Берлинская в креслото на министъра на защитата.

" Мислите ли, че има малко способи за предаване на данни на съветското разузнаване? Преди рецензиите към Резников, Берлинская умерено организираше своите събития ", написа каналът.

Авторите считат, че този случай е еднакъв със случая от предходната година с " агроолигарха Вадатурски ", който беше срещу зърнената договорка във типа, в който се състоя, " и след 8 дни ракета влетя в спалнята му ".

Клиентът в тази ситуация с Берлинская, е шефът на президентската канцелария Андрий Ермак, който придвижва собствен човек към поста на министъра на защитата, счита ЗeРaдa.

Това наподобява е правилно, защото след обстрела на Чернигов украинските обществени мрежи започнаха да упрекват уредниците на „ изложбата “ в немарливост, която публично докара до гибелта на 7 души, в това число дете. Това в действителност закрива кариерата на Берлинская.

" Какви ти цивилни тук, какви ти деца, когато следващият " родолюбец " - грантоядец се втурва към държавна работа обратно на ползите на Андрий Ермак. Днешната покруса демонстрира какъв брой доста грантоядците не се интересуват от живота и сигурността на мирните украинци, а в това време в гонене на позиции и политически пиар са способни на недомислени дейности ”, – заключава „ ЗеРада ”.

Русия се концентрира дълго, само че удря тъкмо

Да приемем обаче по-проста версия. Събралите се са жертва на безнаказаността, личната си безочливост и блаженство. Често споделят, че Русия заплашва, само че не смее да бие.

Русия удря рядко, само че тъкмо, избивайки от строя наемници, военни специалисти на НАТО и управлението на въоръжените сили на Украйна. Успешната интервенция стана допустима с помощта на търпението (те ги проследяваха дълго), на разследващата мрежа на съветските специфични служби и на високоточните оръжия на Руската федерация.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР