Украинският външен министър Дмитро Кулеба каза днес, че посолствата на

...
Украинският външен министър Дмитро Кулеба каза днес, че посолствата на
Коментари Харесай

Посолствата на Украйна в Румъния и Дания също получиха странни колети

Украинският външен министър Дмитро Кулеба сподели през днешния ден, че посолствата на страната в Румъния и Дания също са получили " рискови пакети " от незнайни податели , цитира думите му Руската работа на Би Би Си.

Припомняме, че тази история стартира с, изпратен в украинското посолство в Испания. Тогава пострада комендантът на посолството , който го е отворил. По това време в посолствата и консулствата на Украйна в цяла Европа

" Всички, които не престават да изпращат тези пратки и тероризират нашите посолства, апелирам да се отпуснете и да не си губите времето и парите за пощенски марки. С това няма да постигнете нищо. Мога да повторя за всички врагове на украинската дипломация - няма да можете да ни сплашите или спрете. "

Така през днешния ден Дмитро Кулеба разяснява приемането на нови сходни пратки (цитат от изданието " Украинская истина " ). По-рано той сподели, че се изкушава да упрекна Русия за протичащото се , само че би желал да изчака резултатите от следствието, стартирано от испанските правоохранителни органи.

Досега никой не е поел отговорност за изпращането на сходни пратки.
 Шестте писма-бомби до значими обекти в Испания изпратени от Валядолид
Шестте писма-бомби до значими обекти в Испания изпратени от Валядолид

Устройствата бяха изпратени до премиера, украинското посолство, държавни служби, сателитна компания на Европейски Съюз и посолството на Съединени американски щати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР