Украинският президент Володимир Зеленски пристигна във Вашингтон, за да се

...
Украинският президент Володимир Зеленски пристигна във Вашингтон, за да се
Коментари Харесай

Зеленски пристигна във Вашингтон за среща с Байдън и обръщение към Конгреса

Украинският президент Володимир Зеленски дойде във Вашингтон, с цел да се срещне с американския президент Джо Байдън и да направи послание към Конгреса на Съединени американски щати. Зеленски ще се опита да обезпечи още по-голяма поддръжката за своята страна и да изпрати обръщение към съветските нашественици, съобщи Асошиейтед прес.
Прочетете още


Американски формален представител удостовери, че аероплан на военновъздушните сили на Съединени американски щати с украинския водач на борда е кацнал във военновъздушната база " Андрюс " покрай Вашингтон. Малко преди да дойде, Зеленски написа в " Туитър ", че визитата, първото му в чужбина след началото на войната през февруари, ще укрепи устойчивостта и отбранителните качества на Украйна и ще даде опция да бъде разисквано съдействието със Съединените щати.



Полският ефирен канал Те Фау Ен 24 заяви, че на път за Вашингтон Зеленски рано тази заран е прекосил границата с Полша. Телевизията сподели фрагменти по какъв начин Зеленски идва на гара и е ескортиран до конвой от коли. ТВ канал заяви, че фрагментите, отчасти замъглени от съображения за сигурност, са направени в Пшемисъл, полския град на границата с Украйна, през който минаха доста бягащи от войната украински бежанци. Американските публични представители, базирайки се на съображения за сигурност, не загатнаха нищо за маршрута на Зеленски.


Снимки:БГНЕС
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР