Украинският президент Володимир Зеленски назначи сексоложка без никакъв дипломатически опит

...
Украинският президент Володимир Зеленски назначи сексоложка без никакъв дипломатически опит
Коментари Харесай

Вижте каква Кобилкина ни прати за посланик Зеленски

Украинският президент Володимир Зеленски назначи сексоложка без никакъв дипломатически опит за дипломат в Република България, съобщи украинското издание „ Украинская истина “, цитирайки " Европейской правде ".

Олеся Илашчук ще размени на поста Виталий Москаленко. Олеся Илашчук няма опит нито в дипломацията, нито в обществената работа и до момента е била експерт по сексология и скъпоценни бижута. Информацията, че новият дипломат в България няма нищо общо с дипломатическата работа, беше доказана за изданието от няколко източника в дипломатическия корпус. 

Указът за рокадата беше подписан от Зеленски на 23 декември. Биографията на новия дипломат в България към момента не е обществено притежание, само че тя разкри някои детайлности в два профила във фейсбук, които нямат публична отметка за верификация, само че съдържат персонални фотоси и друга информация на Олеся Илашчук.

Един от тях не е обновен отдавна - в него Илашчук се показва като експерт по обработката на скъпоценни камъни. В профила се показва, че тя е ученик на Висшия съвет на диамантите в Антверпен, реномирана организация, която не е университет или учебен център, само че дава избрани просветителни услуги.

В различен обновен неотдавна профил, същото лице е показано като " клиничен психолог, фамилен терапевт, гещалт терапевт, сексолог-консултант ". Бъдещият представител на Украйна в страна-членка на Европейски Съюз и НАТО до неотдавна се е занимавал с въпроси на гещалт лекуването в логиката на психиката и сексологията. В неделя вечерта този профил беше блокиран.

По-интересното е, че съгласно медиите в Буковина, новата посланичка у нас е била обвинена по наказателно дело, по което съдът е постановил оправдателна присъда. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР